Polední menu

Po – Pá 11–14

6. 12. – 10. 12.

Cena MENU je 129 Kč. 

Pondělí

Hrstková polévka

1.     Moravský kuřecí flamendr ( směs kuřecích prsou se zeleninou a žampiony), hranolky

2.    Krůtí medailonky s bylinkovou omáčkou a pečeným bramborem na rozmarýnu

3.    Smažená vepřová játra, bramborový salát

4.    Segedínský guláš, náš kynutý knedlík

Úterý

Dršťková polévka z Hlívy Ústřičné

1.     Quessadila s trhaným vepřovým masem zapečená s čedarem, hranolky

2.    Španělský ptáček, jasmínová rýže

3.    Smažená vepřová játra, bramborový salát

4.    Segedínský guláš, náš kynutý knedlík

Středa

Zlatavý kuřecí vývar se zeleninou a kapaním

1.     Kuřecí roláda, bramborová kaše

2.    Myslivecký guláš z daňka, špekový knedlíky

3.    Smažená vepřová játra, bramborový salát

4.    Segedínský guláš, náš kynutý knedlík

Čtvrtek

Dýňový  krém s kokosovým mlékem

1.     Italské krémové rizoto se sušenými rajčaty, sypané parmazánem

2.    Smažená alijašká treska v bylinkové strouhance, bramborová kaše

3.    Smažená vepřová játra, bramborový salát

4.    Segedínský guláš, náš kynutý knedlík 

Pátek

Minestrone s bylinkovým pestem

1.     Borůvkové knedlíky se strouhaným tvarohem a borůvkovým žahourem, moučkový cukr

2.    Kuřecí špíz se žampiony a slaninou, hranolky, dip

3.    Smažená vepřová játra, bramborový salát

4.    Segedínský guláš, náš kynutý knedlík