Polední menu

Po – Pá 11–14

16. 5. – 20. 5.

Cena MENU je 139 Kč. 

Pondělí

Kuřecí kari polévka se zeleninou

 

1.  Farmářské zapečené brambory s mletým masem a sýrem, okurek

2. Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, hranolky

3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka

4. Grilovaný hermelin se slaninou, Hanácký salát, tousty

Úterý

Květákový krém s krutóny

 

1.  Hovězí roštěná na žampionech, jasmínová rýže

2. Plněné bramborové knedlíky uzenou krkovicí, bíle karamelové zelí, vídeňská cibulka

3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka

4. Grilovaný hermelin se slaninou, Hanácký salát, tousty

Středa

Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi

 

1.  Quessadila plněná trahým kuřecím masem, zeleninou a sýrem, hranolky

2. Penne San daniele ( parmazánová smetanová omáčka s italskou sušenou šunkou)

3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka

4. Grilovaný hermelin se slaninou, Hanácký salát, tousty

Čtvrtek

Batátový krém se zakysanou smetanou

 

1.  Smetanová koprová omáčka s vařeným vejcem, náš kynutý knedlík

2. Pečená česnekovo-bylinková kuřecí stehna, jasmínová rýže

3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka

4. Grilovaný hermelin se slaninou, Hanácký salát, tousty

Pátek

Italská rajčatová polévka s bazalkovým pestem

 

1.  Kynuté jahodové knedlíky sypané strouhaným tvarohem a cukrem, přelité máslem

2. Grilovaný vepřový steak s restovanými fazolkami a slaninou, pečené brambory

3. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka

4. Grilovaný hermelin se slaninou, Hanácký salát, tousty