top of page

Polední menu

Po – Pá 11–14

30. 1. – 3. 2.

Cena MENU je 159 Kč

Bez polévky 139 Kč

Pondělí

Mexická polévka

1.    Zapečené těstoviny s mletým masem, sýrem a rajčaty

2.    Kuřecí nudličky s pažitkovou omáčkou, jasmínová rýže

3.    Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka

4.    Vepřové výpečky se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

Úterý

Uzený vývar s kroupami

1.     Hovězi roštěnky na černém pivě, jasmínová rýže

2.    Pokrdog ( náše máslová bageta plněná trhaným vepřovým masem, zeleninou, sýrem a česekový dip )

3.    Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka

4.    Vepřové výpečky se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

Středa

Mrkvový krém se zázvorem a krutóny

1.     Pečená norská treska na bylinkách a másle, dýňové pyré

2.    Kuře na paprice, kolínka

3.    Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka

4.    Vepřové výpečky se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

Čtvrtek

Brokolicová polévka

1.     Buřty na černém pivu se zkaramelizovanou cibulí, pečivo

2.    Pečené kuřecí čtvrtky s olivami a bílým vínem, jasmínová rýže

3.    Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka

4.    Vepřové výpečky se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

Pátek

Valašská kyselica

1.     Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

2.    Kuřecí steak zapečený s mozzarelou a rajčaty, hranolky

3.    Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka

4.    Vepřové výpečky se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

bottom of page